Kursi-kembimit

Top Rated Sites For "Kursi-kembimit"

Sort by:
 • 10
 • 20
 • Results per page
List view   Grid view  
 1. Category: Finance (General)
  " banka e shqipërisë është institucioni i vetëm në republikën e shqipërisë përgjegjës për konceptimin, hartimin, miratimin dhe zbatimin e politikës monetare. kjo politikë hartohet në funksion të përmbushjes së objektivit kryesor të bankës së shqipërisë: arritjes dhe ruajtjes së... "

  Global RankPageRank™SEO ScoreTrust ScoreStar Rating
  400,755  Alexa rank improved over the last month   74.7% 95%

 2. BKT
  BKT  bkt.com.al  
  Category: Banking
  " bkt - faqja zyrtare e bankës kombëtare tregtare "

  Global RankPageRank™SEO ScoreTrust ScoreStar Rating
  595,406  Alexa rank improved over the last month   61.9% 99.3%

 3. Monitor Biznes Ekonomi Treg
  Monitor Biznes Ekonomi Treg  monitor.al  
  Category: Finance (General)
  " revista monitor, e vetmja e perjavshme ekonomike ne shqiperi, ekonomi, biznes, finance, menaxhim. lajme ekonomike nga vendi, rajoni, europa dhe e gjithe bota. "

  Global RankPageRank™SEO ScoreTrust ScoreStar Rating
  592,985  Alexa rank improved over the last month   46.9% 66.7%

 4. INFO.AL Portal Portali Shqiptar
  INFO.AL Portal Portali Shqiptar  info.al  
  " "

  Global RankPageRank™SEO ScoreTrust ScoreStar Rating
  3,324,876  Alexa rank improved over the last month   46.9% 84.3%

 5. Bursa e Tiranes
  Bursa e Tiranes  tse.com.al  
  Category: Finance (General)
  " bursa e tiranës është i vetmi treg i organizuar i titujve (letrave me vlerë) në shqipëri. themeluar në vitin 2002 në formën e shoqërisë aksionare... "

  Global RankPageRank™SEO ScoreTrust ScoreStar Rating
  5,872,399  Alexa rank improved over the last month   61.9% 66.7%

 6. BKT
  BKT  bkt-ks.com  
  Category: Banking
  " bkt - faqja zyrtare e bankës kombëtare tregtare "

  Global RankPageRank™SEO ScoreTrust ScoreStar Rating
  9,315,819  Alexa rank improved over the last month   31.9% 66.7%

 7. Open Data Albania
  Open Data Albania  data.al  
  Category: Finance (General)
  " promovon transparence nepermjet te dhenave per disa indikatore socio-ekonomike shqiptare, te mbledhura nga disa zyra publike, qe me pas perpunohen dhe publikohen ne format te riperdorshem. "

  Global RankPageRank™SEO ScoreTrust ScoreStar Rating
  1,154,110  Alexa rank improved over the last month   61.9% 66.7%

 8. Open Data Albania
  Open Data Albania  open.data.al  
  Category: Finance (General)
  " promovon transparence nepermjet te dhenave per disa indikatore socio-ekonomike shqiptare, te mbledhura nga disa zyra publike, qe me pas perpunohen dhe publikohen ne format te riperdorshem. "

  Global RankPageRank™SEO ScoreTrust ScoreStar Rating
  1,180,346  Alexa rank improved over the last month   61.9% 66.7%