Banka-e-shqiperise-kursi-kembimit-valutor

Top Rated Sites For "Banka-e-shqiperise-kursi-kembimit-valutor"

Sort by:
 • 10
 • 20
 • Results per page
List view   Grid view  
 1. Category: Finance (General)
  " banka e shqipërisë është institucioni i vetëm në republikën e shqipërisë përgjegjës për konceptimin, hartimin, miratimin dhe zbatimin e politikës monetare. kjo politikë hartohet në funksion të përmbushjes së objektivit kryesor të bankës së shqipërisë: arritjes dhe ruajtjes së... "

  Global RankPageRank™SEO ScoreTrust ScoreStar Rating
  400,755  Alexa rank improved over the last month   74.7% 95%

 2. Oferta Pune
  Category: Portal Sites
  " oferta pune eshte nje online sherbim i dedikuar per punesim dhe karrier ne trojet shqiptare. si webfaqja e pare shqiptare ne bote ofron sherbime falas informim punesimi duke perkrahur dhe njoftuar ne menyre automatike punekerkues dhe punedhenes. "

  Global RankPageRank™SEO ScoreTrust ScoreStar Rating
  2,292,826  Alexa rank improved over the last month   46.9% 66.7%

 3. Chat shqip Dardania Fajtori chat mp3 shqip
  Category: Instant Messenger
  " chat shqip, muzike, mp3 & videoklipe shqip. kursi valutor, horoskopi ditor, forum, skripte shqip per te bisede me djem dhe vajza shqiptare "

  Global RankPageRank™SEO ScoreTrust ScoreStar Rating
  9,677,782  Alexa rank improved over the last month   31.9% 66.7%